Annonser från BloggPartner

Nytt mobilskal


Dålig bild, men det är ljusrosa bling bling hihi.


Slingat håret


 

Längesen jag bloggade nu! Sitter just nu på balkongen och lyssnar på musik och dricker kaffe, ska snart plugga ihjäl mig så jag klarar dom 4 proven jag har dom tre dagarna den här veckan.

Trååååkigt.. Vill att något ska hända i mitt liv, jag vill ha förändringar!

 

Justja, har inte visat mitt nyslingade hår här, eller det var typ 1.5 vecka sen jag gjorde det men ändå.. Nu ser ni lite iaf!


Video imorgon?


Hej på er mina fina.



Jag har bestämt att ta bort alla övriga bloggar jag har nu och bara använda blogg.se, kan inte slita mig haha.
Yeeeeas... Sitter och kollar på olika resor, jag och mimmi har ett löfte på att bara hon och jag ska åka utomlands förhoppningsvis detta år men det vet man ju inte.. Kan bli imorgon, kan bli nästa år, kan bli när jag är 50. Ja det vet man inte.
Kom också på att det var riiiiiiktigt länge sen jag gjorde en video, tänkte göra en video imorgon eller något. Skulle ni gilla de? :D Men jag hatar och göra vanliga videos när man typ sitter och pratar, jag vill att dom ska se lite mer "proffsig" ut, förstår ni?

Jaja, mer om det senareeee. Puss


2 till hål i öronen


Det var Mimmi som piercade mig haha.
Jag piercade henne också;
1. Först kokade vi en vanlig synål.
2. Sen höll vi is mot örat i ca 1,5 minut.
3. Sen la vi ett halv äpple bakom örat och tröck emot.
4. Sen tröck jag i nålen!

Skitkul ju haha, även fast det blev fel 3 gånger så vi fick göra om det haha :D Sen när Mimmi skulle göra på mig så stack hon bara genom nålen, först i första örat, sen i andra. Och då blev det bra första gången liksom haha.

Ska göra en ny blogg + inlägg om tjäna pengar


Jag fick en fråga om jag kunna länka inlägget där jag berättar några sidor där man kan tjäna pengar genom bloggen. Självklart kan jag de!; HÄR ÄR INLÄGGET!

Btw, nu när jag ändå är igång. Jag har skapat en blogg på Myshowroom, gjorde det för typ 3 veckor sen. Ska börja blogga där såfort jag nöjd med design osv. Mer om detta senare. Puss

Sminkning och facelook gesällmodell


 


Visst har jag blivit brun? :D


Dåligt ljus på bilden men.. ;)


Hoppas ni gillar ego bilder haha


Happyfaceeeee!

Jag är på jättebra humör men vet inte varför haha. Var tvungen att knäppa lite glada bilder för en gång skull eller vad säger ni? Haha!


Om gesällen


Jag var ju med "min" frisör + 4 hårmodeller till för gesällen. Jag var första modellen som skulle klippas så det var lite drygt att sitta och vänta resten av dagen. Men jag är jätte glad att jag fick denna chans!

Jag håller på och försöker lägga in bilder på hur jag såg ut med sminkningen men det funkar inte!? Vet inte vad som är fel, har provat skicka över via Bluetooth och med kabel men det funkar inte. Får prova lite senare. Web camen funkar inte nu heller, ååh haha. 





RSS 2.0



Annonser från BloggPartner